Babagan Kita

YINO INTERNATIONAL CO., LTD

Sapa kita

yyswf

YINO INTERNATIONAL CO., LTDminangka perusahaan ekspor profesional kanthi pengalaman luwih saka 16 taun. Kantor kami dununge ing provinsi ZheJiang KOTA YIWU, iku salah sawijining kutha ekspor paling penting ing China. Pelanggan saka Eropa 、 Amerika 、 Amerika Selatan 、 Afrika lan negara liya ing saindenging jagad.

Kita duwe spesialisasi ing Sourcing Produk, Ngumpulake Informasi & Pandhuan Pasar, Sampel Nawakake, Urutan Ngiringi, Tindakake Pesenan, Kontrol Kualitas, Aman Pembayaran, Warehousing, Pengiriman, lan nggawe dokumen ekspor sing relevan lan liya-liyane. Kita duwe staf profesional kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan, lan kita langsung nyambungake pabrik kanggo nggawe bathi maksimal.

Pilih kita, sampeyan ora bakal getun, kita mitra paling apik ing China. Aja ragu-ragu hubungi kita!