produk pencegahan epidemi

Bedane topeng

 

Standar Eksekutif

Papan Aplikasi

Topeng sing bisa digunakake

GB / T 32610-2006

Cocog kanggo lingkungan umum. Nutupi pangguna, tutuk, lan irung kanggo mblokir polutan sing dihirup utawa metu saka tutuk lan irung.

Topeng KN95

GB 2626-2019

Cocog kanggo nglindhungi penyakit infeksi ambegan sing ditularake. filtrasi partikel ing udhara kanthi efektif.

Topeng medis sing bisa digunakake

YY / T 0969-2013

Cocog kanggo lingkungan medis umum sing tanpa cairan awak lan percikan

Topeng bedah medis sing bisa digunakake

YY0469-2011

Cocog kanggo nyandhang staf medis sajrone operasi invasif. Nutupi pangguna, tutuk, irung lan mandible kanggo nyegah panyebaran ketombe lan mikroorganisme saluran napas kanggo luka operasi, lan nyegah cairan awak para pasien ora nyebar menyang staf medis. Main bagean saka perlindungan biologis rong arah.

Topeng protèktif medis (KN95 medis)

GB19083-2010

Cocog kanggo lingkungan kerja medis, nyaring partikel ing udara, mblokir tetesan, getih, cairan awak lan sekresi.

Wektu kiriman: Jul-08-2020