Layanan

Layanan Kita

Ngumpulake Informasi & Pandhuan Pasar

kita nglumpukake macem-macem jinis informasi supplier. Lan kita duwe barang profesional sing nganggo basa sing lancar ing negara sampeyan bisa nuntun sampeyan ing pasar.

Sourcing Produk

Staff pengadaan profesional bakal menehi informasi terkenal ing wektu sing cendhak sing kalebu rega EXW saka pemasok, MOQ, desain, wektu pangiriman, kontrol kualitas, logistik, reresik bea cukai, lsp.

Sampel Penawaran

Kanggo produk sing disesuaikan, kita bisa nyedhiyani conto supaya sampeyan bisa dikonfirmasi. Lan kita uga nggatekake tren pasar lan nawakake conto anyar kanggo sampeyan.

Pesenan Ngiringi

Pembeli profesional sing ngerti pasar kanthi apik bakal nuntun sampeyan ing pasar. Mbandhingake kualitas lan rega, milih pemasok kanthi gampang lan cepet, lan ngirit wektu sing larang regane.

Kontrol Kualitas

kita bakal ngetutake conto kanggo mriksa barang. Yen sampeyan tuku sawetara produk profesional kaya mesin, kita bakal nemokake siji barang profesional saka wilayah kasebut kanggo nindakake QC. Lan menehi laporan inspeksi. Mung sawise konfirmasi sampeyan, kita bakal bakal miwiti proses pangiriman.

Pesenan Nderek munggah

Staff pengadaan profesional bakal menehi informasi terkenal ing wektu sing cendhak sing kalebu rega EXW saka pemasok, MOQ, desain, wektu pangiriman, kontrol kualitas, logistik, reresik bea cukai, lsp.