Услуги

Нашите услуги

Собирање информации и водење на пазарот

собравме различни видови информации за добавувачи. И, имаме професионални работи кои зборуваат течен јазик на вашата земја можат да ве водат на пазарот.

Извори на производи

Нашиот професионален персонал за набавки ќе ви даде важна информација за кратко време што вклучува цена EXW од добавувачот, MOQ, дизајн, време на испорака, контрола на квалитет, логистика, царинење итн.

Понуда на примерок

За прилагодени производи, можеме да обезбедиме примероци за да ги потврдите. И ние исто така обрнуваме внимание на трендовите на пазарот и нудиме нов примерок за вас.

Придружен налог

Нашиот професионален купувач кој добро го познава пазарот ќе ве води на пазарот. Споредување на квалитетот и цената, избор на добавувачи лесно и брзо, и заштедете го вашето драгоцено време.

Контрола на квалитет

ние строго ќе го следиме примерокот за да ја прегледаме стоката. Ако купите некои професионални производи како машина, ќе најдеме една професионална работа од овие области за да го направите КК. И да ви дадам извештај за инспекција. Само по вашата потврда, ќе започнеме да го правиме процесот на испорака.

Нарачка следење

Нашиот професионален персонал за набавки ќе ви даде важна информација за кратко време што вклучува цена EXW од добавувачот, MOQ, дизајн, време на испорака, контрола на квалитет, логистика, царинење итн.