Tregtia Ndërkombëtare Mart (Distrikti 1)

market01

E themeluar në Tetor 2001, Yiwu International Trade District District 1 vihet zyrtarisht në veprim në 22 Tetor 2002, i cili zë 420 Mu dhe një sipërfaqe ndërtimi prej 340,000 metra katrorë me një investim total prej 700 milion juan. Ka më shumë se 10,000 kabina dhe mbi 10,500 furnitorë në total. Tregtia Ndërkombëtare Mart Dist 1 është e ndarë në pesë fusha kryesore të biznesit: tregu, qendra e shitjes së prodhuesit, qendra tregtare, qendra e magazinimit dhe qendra e hotelierisë. Kati i parë merret me lule dhe lodra artificiale, kati i dytë merret me bizhuteri dhe kati i tretë merret me arte dhe zanate. Qendra e shitjes së prodhuesit e vendosur në katin e 4-të dhe qendra e burimeve të kompanive të tregtisë së jashtme në ndërtesat e bashkangjitura në lindje. Tregtia Ndërkombëtare Mart Dist 1 është një vend i caktuar për blerje dhe turizëm nga Zyra e Turizmit të Zhejiang dhe titullohet "Tregu me pesë yje" i parë i provincës Zhejiang nga Byroja Provinciale Industriale dhe Tregtare

Hartat e Tregut me Shpërndarje të Produkteve

market01

Kati

Industria

F1

Lule Artificiale

Aksesorë lulesh artificial

Lodrat

F2

Ornament flokësh

Bizhuteri

F3

Zanatet e festivalit

Artizanat dekorativ

Kristal qeramik

Mjeshtëri Turizmi

Aksesorë bizhuterish

Kornizë fotografike