Tregtia Ndërkombëtare Mart (Distrikti 5)

market01

Tregtia Ndërkombëtare Mart District 5 është projekti kryesor për Komitetin e Partisë Komunale të Yiwu dhe qeverinë Yiwu për të zbatuar në tërësi konceptin shkencor të zhvillimit dhe për të shtyrë përpara ndërtimin e Yiwu si një qytet tregtar ndërkombëtar. Tregtia Ndërkombëtare Mart District 5 zë 266,2 Mu dhe një sipërfaqe ndërtimi prej 640,000 metra katrorë me një investim total prej 1,42 miliardë juan. Brenda ka më shumë se 7,000 kabina. Industritë në këtë rreth të tregut mbulojnë produkte të importuara, shtroje shtrati, tekstili, lëndë të parë për thurje dhe produkte automobilash & aksesorë etj. Tregtia Ndërkombëtare Mart District 5 merr hua idetë nga planet e qendrave të tanishme të biznesit ndërkombëtar në shkallë të gjerë dhe pajis me sistemin e biznesit elektronik , sistemi inteligjent i sigurisë, sistemi i shpërndarjes logjistike, sistemi i shërbimeve financiare, kondicionerët qendrorë, ekrani i madh elektrik, sistemi i rrjetit me brez të gjerë, qendra e të dhënave, korsia e ngritur, parking i madh, sistemi i riciklimit të reshjeve dhe çatia automatike e dritës së dritës etj. Tregtia Ndërkombëtare Mart District 5 është një qendër biznesi ndërkombëtare e cila integron blerjet, turizmin dhe kohën e lirë dhe është një treg me shumicë nga më të lartët në modernizimin dhe ndërkombëtarizimin.

Hartat e Tregut me Shpërndarje të Produkteve

market01

Kati

Industria

F1

Çorape

F2

Të konsumueshme çdo ditë

Kapelë

Doreza

F3

Peshqir

Fije leshi

Qafë

Dantella

Fije dhe Shirit Qepës

F4

Shamia

Rrip

Sytjena & të brendshme

Kati

Industria