produktet e parandalimit të epidemisë

Dallimi midis maskës

 

Standard Ekzekutiv

Vendi i aplikimit

Maskë e disponueshme

GB / T 32610-2006

I përshtatshëm për mjedisin e përgjithshëm. Mbulimi i përdoruesve të gojës, hundës dhe mandibulës për të bllokuar ndotësit e nxjerrë ose të dëbuar nga goja dhe hunda.

Maskë KN95

GB 2626-2019

I përshtatshëm për mbrojtjen e sëmundjeve infektive të frymëmarrjes që transmetojnë në ajër. filtrimi i grimcave në ajër në mënyrë efektive.

Maskë mjekësore e disponueshme

VV / T 0969-2013

I përshtatshëm për mjedisin e përgjithshëm mjekësor që pa lëngje trupore dhe spërkatje

Maskë kirurgjikale mjekësore e disponueshme

GJ666-2011

I përshtatshëm për veshin e stafit mjekësor gjatë operacionit invaziv. Mbulimi i përdoruesve të gojës, hundës dhe mandibulës për të parandaluar përhapjen e zbokthit dhe mikroorganizmave të traktit respirator në plagët kirurgjikale, dhe për të parandaluar përhapjen e lëngjeve trupore të pacientëve në stafin mjekësor. Luaj një pjesë të mbrojtjes biologjike të dyanshme.

Maskë mbrojtëse mjekësore (mjekësore KN95)

GB19083-2010

I përshtatshëm për mjedisin e punës mjekësore, filtrimin e grimcave në ajër, bllokimin e pikave, gjakut, lëngjeve të trupit dhe sekrecioneve.

Koha e postimit: Korrik-08-2020