Shërbimet

Shërbimet tona

Mbledhja e informacionit dhe udhëzimi në treg

ne kemi mbledhur lloje të ndryshme të informacionit për furnizuesit. Dhe ne kemi gjëra profesionale që flasin gjuhë të rrjedhshme të vendit tuaj mund t'ju drejtojnë në treg.

Ndihmimi i produkteve

Stafi ynë profesional i prokurimit do t'ju japë një informacion të vlefshëm në kohë të shkurtër që përfshin çmimin EXW nga furnizuesi, MOQ, dizajnin, kohën e dorëzimit, kontrollin e cilësisë, logjistikën, zhdoganimin etj.

Ofrimi i Shembullit

Për produkte të personalizuara, ne mund të sigurojmë shembuj për tu konfirmuar. Dhe ne gjithashtu i kushtojmë vëmendje trendeve të tregut dhe ofrojmë një shembull të ri për ju.

Urdhër shoqërues

Blerësi ynë profesionist që e njeh mirë tregun do t'ju drejtojë në treg. Krahasimi i cilësisë dhe çmimit, zgjedhja e furnizuesve me lehtësi dhe shpejt, dhe kurseni kohën tuaj të çmuar.

Kontrolli i cilësisë

ne do të ndjekim në mënyrë rigoroze shembullin për të inspektuar mallrat. Nëse blini disa produkte profesionale si makina, ne do të gjejmë një send profesional nga këto zona për të bërë QC. Dhe ju jap një raport inspektimi. Vetëm pas konfirmimit tuaj ne do të fillojmë të bëjmë procesin e transportit.

Rendit Ndjekja

Stafi ynë profesional i prokurimit do t'ju japë një informacion të vlefshëm në kohë të shkurtër që përfshin çmimin EXW nga furnizuesi, MOQ, dizajnin, kohën e dorëzimit, kontrollin e cilësisë, logjistikën, zhdoganimin etj.