Tentang Kami

YINO INTERNATIONAL CO., LTD

Saha urang

yyswf

YINO INTERNATIONAL CO., LTDnyaéta perusahaan ékspor profesional kalayan langkung ti 16 taun pangalaman. Kantor kami aya di YIWU CITY ZheJiang propinsi, éta mangrupikeun salah sahiji kota ékspor anu paling penting di Cina. Pelanggan urang ti Éropa 、 Amérika 、 Amérika Kidul 、 Afrika sareng nagara-nagara sanés dunya.

Kami ahli dina Sourcing Produk, Ngumpulkeun Inpormasi & Pitunjuk Pasar, Nawiskeun Sampel, Orde Ngiringan, Pesenan Nuturkeun, Kontrol Kualitas, Payment Secure, Warehousing, Shipping sareng dokumen ékspor anu relevan anu ngadamel sareng sajabana. Kami ngagaduhan staf profesional pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, sareng kami pabrik sambungkeun langsung pikeun ngamaksimalkeun kauntungan anjeun.

Pilih kami, anjeun moal kuciwa, kami pasangan anu pangsaéna di Cina. Tong ragu ngahubungi kami!