produk pencegahan wabah

Bédana topéng

 

Standar Eksekutif

Tempat Aplikasi

Topéng pamiceunan

GB / T 32610-2006

Cocog pikeun lingkungan umum. Nutupan pangguna, sungut sareng mandible pikeun ngahalangan polutan anu diébus atanapi diusir tina sungut sareng irung.

Topéng KN95

GB 2626-2019

Cocog pikeun panangtayungan panyakit tepa pernapasan anu ditularkeun dina hawa. filtrasi partikel dina hawa sacara épéktip.

Topéng médis anu tiasa dianggo

YY / T 0969-2013

Cocog pikeun lingkungan médis umum anu tanpa cairan awak sareng percikan

Topéng bedah médis anu tiasa dianggo

YY0469-2011

Cocog pikeun pakean médis nalika operasi invasif. Ngawengku pangguna sungut, irung sareng mandible pikeun nyegah panyebaran ketombe sareng saluran mikroorganisme saluran pernapasan kana tatu operasi, sareng nyegah cairan awak pasién tina nyebar ka staf médis. Maénkeun bagian tina panyalindungan biologis dua arah.

Topéng pelindung médis (médis KN95)

GB19083-2010

Cocog sareng lingkungan kerja médis, nyaring partikel dina hawa, ngahalangan titisan, getih, cairan awak sareng sékrési.

Waktos Post: Jul-08-2020