Jasa

Jasa Urang

Ngumpulkeun Inpormasi & Pitunjuk Pasar

kami kumpulkeun sababaraha jinis inpormasi pemasok. Sareng kami ngagaduhan barang-barang propésional anu nyarios basa lemes di nagara anjeun tiasa nungtun anjeun di pasar.

Sumber Produk

Staf pengadaan profesional kami bakal masihan anjeun inpormasi anu berharga dina waktos anu singget anu kalebet harga EXW ti pemasok, MOQ, desain, waktos pangiriman, kontrol kualitas, logistik, bea bea cukai dll.

Nawaran Sampel

Pikeun produk khusus, kami tiasa nyayogikeun conto pikeun anjeun dikonfirmasi. Sareng kami ogé merhatoskeun tren pasar sareng nawiskeun sampel énggal pikeun anjeun.

Pesenan Ngiringan

Pembeli profesional urang anu terang pasar ogé bakal ngabimbing anjeun dina pasaran. Ngabandingkeun kualitas sareng harga, milih pemasok kalayan gampang sareng gancang, sareng ngahémat waktos berharga anjeun.

Kontrol Kualitas

urang ketat bakal nuturkeun sampel pikeun mariksa barang. Upami anjeun mésér sababaraha produk propésional sapertos mesin kami bakal mendakan hiji hal anu propésional ti daérah ieu pikeun ngalakukeun QC. Sareng masihan anjeun laporan pamariksaan. Ngan saatos konfirmasi anjeun kami bakal ngamimitian ngadamel prosés pangiriman.

Pesenan Nuturkeun

Staf pengadaan profesional kami bakal masihan anjeun inpormasi anu berharga dina waktos anu singget anu kalebet harga EXW ti pemasok, MOQ, desain, waktos pangiriman, kontrol kualitas, logistik, bea bea cukai dll.